Onze trainingen

Stemspiegel levert trainingen op maat. Bij u thuis of bij u op kantoor. Wij verzorgen individuele trainingen en trainingen in groepsverband.

Individuele trainingen

Naar aanleiding van een intake en een opname van uw stem- en presentatievaardigheden wordt een trainingsprogramma samengesteld, afgestemd op uw specifieke leerdoelen. Houd u rekening met gemiddeld 2 tot 6 bijeenkomsten van een uur. U krijgt opdrachten mee om ook zelf verder aan uw stem- en presentatievaardigheden te kunnen werken.

Trainingen in groepsverband (maximaal 10 deelnemers)

Maak meer impact (in samenwerking met Debat.nl)
Presentatietechnieken worden gecombineerd met debattechnieken. Leer hoe je de gesprekspartner of het publiek zowel met je uitstraling, stem als inhoud kan verbluffen en overtuigen.

Oefeningen die bij de trainingen aan bod kunnen komen zijn articulatieoefeningen, stemoefeningen, tempo en timingsoefeningen, groot stemgebruik, volume maken, ademhalingsoefeningen, houdingsoefeningen en oefeningen voor het contact maken met je toehoorders. Aandacht zal ook worden besteedt aan de plaats van spreken in de ruimte, eventueel microfoongebruik en uw non- verbale lichaamstaal. (Mimiek en handgebaren.)  

Debattechnieken in samenwerking met Debat.nl. zie www.debat.nl

Steviger door stemtraining
© 2012 Stemspiegel | Algemene voorwaarden | contact | site door MGC&D